Traagjike në Itali! Shqiptari νret gruan dhe νar νeten te ρarmaku i shkallëνe, lë dy letra

Një ngj arje e rë ndë ka ndodhur së fundmi në Itali. Mediat lokale se në San Martino në një fshat të quajtur Calino një 55-vjeçar shqiptar i identifikuar si Shkelqim Bedeli ka v rarë gruan e tij Shegushe Paeshti dhe më pas veten e tij. Ata kishin jetuar prej 20 vitesh në Itali dhe kanë qenë fëmijët e tyre ata që kanë ngritur alarmin në polici pasi nuk kanë arritur të kontaktojnë me ta. Kur policia mbërriti në vendngjarje pa se burri ishte i varur te parmaku i shkallëve ndërsa gruaja e tij ishte lidhur te kangjellat. Hetimet e mëvonshme zbuluan se burri në fillim e mbyti gruan e tij dhe më pas e lidhi atë te kangjellat, dhe menjëherë më pas ai u v ar duke e lënë veten të rrëzohej nga ballkoni, duke i lidhur duart në mënyrë që ai të mos mund të zgidhej më.

Në vendin e tr agjedisë karabinierët gjithashtu gjetën dy letra, të shkruara në kompjuter njëra drejtuar fëmijëve dhe tjetra autoriteteve. Në ato pak rreshta Shkelqim Bedeli kishte treguar për mosmarrëveshjet që e kishin shtyrë të bënte gjestin e çmendur: probleme në çift dhe ndoshta xhelozi.

Por gjithashtu nuk përjashtohet mundësia që ai të vuante nga depresioni, ndoshta edhe më akut pasi humbi punën disa javë më parë.