Tràgjedi e madhe! Makina u bë copa-copa, pölici e fejuara dhe motra e tij 27-vjeçe kanë dhënë shpirt në vend

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Gjermani. Si bëhet e ditur një aksi dent i rëndë ka ndodhur.

Njëra prej makinave të përfshira në aksident drejtohej nga një shpë rndarës d ro ge. Të pa jètë kanë mbetur Isabela 27 vjeçe, një po lici 34 vjeç dhe e fejuara e tij 30 vjeçe. Isabela dhe po lici ishin vëlla dhe motër.

Familja e personave që kanë humbur je tën nuk kupton se si personi që shkaktoi a ksidentin nuk ka marrë dën imine merituar.

Për momentin nuk ka shumë të dhëna se cilat kanë qenë shkaqet e askid endit.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora.