Tragjike! Traktori рërрlaѕ për νdeеkje 3-vjeçarin që рo luante jashtë ѕhtëрisë

Një fëmijë 3-vjeçar v diq pasi u përplas nga një traktor ndërsa luante me të afërmit jashtë shtëpisë së tij. Ianto Jenkins, tre vjeç v diq në vend ngja rje për shkak të “pl agëve të marra” në një incident me “makineri bujqësore”.

Ianto ishte duke luajtur me motrën dhe kushëririn e tij kur u go dit nga një traktor jashtë shtëpisë së tij në zonën Clynderwen në Uells më 3 gusht. I riu u shpall i v dekur në vendngjarje, tha oficeri i mjekësisë për Policinë e Dyfed-Powys, Hayley Rogers, për hetimin në Llanelli Town Hall.

Chloe Picton e zemërthyer tha dje:

Ianto ishte djali im me sy të kaltër, ai ishte një frymëzim për jetën, ai ishte një djalë i vogël i sjellshëm që ishte gjithmonë i buzëqeshur dhe i qeshur. Shoqja e tij më e mirë ishte motra e tij e madhe Seren.

Ianto i pëlqente të shkonte në çerdhe dhe ishte i lumtur për të filluar ditën e tij të parë në shkollë në shtator. Ianto dhe unë kishim një lidhje shumë të fortë, ai ishte” djali i vogël i mamit “dhe ishte gjithmonë pranë meje kudo që shkonim, tani kjo nuk është më.
Burimi:thesun Përktheu dhe përshtati:JOQ ALBANIA