Traktori preku telat e këputur të tensionit të lartë, kush është 39-vjeçari që vdiq në Shkodër?

Tonin Rrethi është 39-vjeçari i cili ka humbur jetën në Shkodër pasi ra në kontakt me rrymën elektrike. Mësohet se ngjarja e rëndë ka ndodhur në fshatin Ças të Velipojës në momentin që 39-vjeçari ka qenë duke punuar me traktor. Në momentin që ai ka qenë duke punuar tokën, traktori ka prekur një tel të tensionit të lartë i cili ishte këputur dhe kishte rënë në tokë.

Ndërkohë mësohet se 39-vjeçari është baba i dy vajzave të mitura.