“Tregon edukatën familjare”/ Deklaratat e rënda të Jurgenit që acaruan gjithë studion

Dekarata e Jurgenit për Mikelën se “ajo po tregon edukatën familjare” nxiti reagimet e vajzave dhe djemve në “Për’puthen”.

Jurgeni i tha Mikelës se nuk i pëlqejnë takimet e saj, pasi preket me djemtë që në takimin e parë, ndërkohë që “nuk e dimë çfarë mund të presim nga takimet e saj të dyta e më tej”.

Mikela e kundërshtoi ashpër konkurrentin, duke theksuar se ajo bën çfarë të dojë në takimet e saj dhe se Jurgeni nuk është në takimet e saj.

Por debati agravoi më tej, kur Juri i tha Mikelën “po tregon edukatën familjare”.

Mikela: Kujt po i intereson që s’të pëlqen ty?

Jurgeni: Po tregon edukatën familjare? Mos fillo të qash më mori mami në telefon…

Mikela u largua nga studio, ndërsa vajzat e tjera kundërshtuan Jurin.

Ritvana: Ti nuk ke turp fare! Ç’të duhet more. I vure kapakun me këtë që the!

Po nëse një vajzë do i afrohej Jurit, çfarë do bënte ai vetë?!

Tola: Nëse një vajzë të afrohet, ti do e largoje?

Jurgeni: Normalisht që jo

Tola: Jo vetëm ti, po asnjë nga ju, të tepërta këto komente, çdo kush bën çfarë do!