Trendi i ri botëror – Rritja e mustaqeve tek femrat

“Unë që nxjerr në pah mustaqet nuk jam duke thënë: ‘Hej, ju dukeni tërheqëse me këtë’. Në vend të kësaj, kjo po shërben si një kujtesë se ato nuk duhet të heqin qimet e fytyrës për t’u parë si femra./

Në vitin 2021 ekzistenca e një gruaje është ende e përqendruar kryesisht në atë sesi burrat i shohin ato.

“Unë dua që njerëzit të gjejnë zgjedhje për trupin e tyre pa pasur frikë nga gjykimi”, thotë influencerja Joana Kennedy.

Standardet e bukurisë ndryshojnë gjithmonë. Dhe Joanna Kenny di shumë për mënyrën sesi të mos qenit në gjendje për të vazhduar në ndjekje të këtyre standardeve mund të rrëzojë vetëvlerësimin e një gruaje. Si estetiste, ajo takon shumë gra që i bëjnë të dyshojnë në bukurinë e tyre dhe për këtë arsye dha opinionet e saj në lidhje me standardet e sotme të bukurisë.