Tronditet qyteti i njohur SHQIPTAR / Një zjarr i madh ka ѕhрërthуer në sрitalin për Kovid

Një zjarr i madh ka shpër thyer në spitalin mobil për Kovid në Tetovë.

Nga pamjet që ka siguruar TV21 nga terreni, shihet se spitali është shkrumbuar në tërësi.

Nuk ka informacione zyrtare për të lënduar dhe shkaqet e zjarrit.

Së shpejti edhe videoja…