TURP!! Në këtë vend Mërgimtarit ia thejnë xhamin e veturës, i vjedhin para, stoli ari e rrobat që i kishte brenda

Një mërgimtari ia kanë thyer xhamin e veturës në Milloshevë të Obliqit dhe i kanë vje.dhur krejt çka kishte brenda veturës.
Sipas raportit 24 orësh, atij i janë vjedhur para të gatshme, stoli ari dhe rroba.

Njoftimi i poli.cisë:“Fsh. Milloshevë, Obiliq, 13.07.2022 – 21:00. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se persona të panjohur i kanë thyer xhamin e veturës me targa të huaja dhe kanë vjedhur para të gatshme, stoli ari dhe rroba . Rasti është duke u hetuar nga njësitë relevante”, thuhet në raport.