U be edhe kjo.. / Burri tradhton gruan gjatë dasmës, u kap në banjo me një shok

Tradhëtia, një fjalë që fsheh shumë histori. Të mendosh se mund të realizohet në ditën e dasmës, duket e pabesueshme por ka ndodhur.

Të mendosh pastaj që burri kapet duke tradhtuar me një nga shokët e ftuar në dasëm, është akoma më e pabesueshme.

Dhëndri u kap me presh në dorë, pikërisht në banjo me të dashurin e tij në momentin që po pritej torta e dasmës.

Nusja, e zbuloi tradhtinë pak minuta pasi thanë “po” dhe shpërtheu në lot.

Episodi u tregua nga muzikanti i ceremonisë i cili, duke pasur parasysh ngjarjen, ndaloi së luajtur muzikë me ftesë të të afërmve të cilët i thanë: “Mjaft mjaft, nuk ka më asgjë për të festuar”.