U mar.tova, fjeta 1 nat me Serbin e ja fshina 1500 Euro dhe ika u kth.eva në shtëpi

U martova, fjeta 1 nat me Serbin e ja fshina 1500 Euro dhe ika u ktheva në shtëpi

Dhëndri i pafat nga Prokupla, Serbi,
ka paguar 1.500 euro për një agjenci ndërmjetësues që t’ia gjente e t’ia dërgonte nga Shqipëria, ajo i ka ikur nga shtëpia para natës së parë të martesës.

Dhëndri, shkruan portali serb “Alo”, e kishte kërkuar dy ditë nusen e pastaj
ràstin e kishte paraqitur në põlici.

Burimi lajmit:https://kosalb.net/u-martova-fjeta-1-nat-me-serbin-e-ja-fshina-1500-euro-dhe-ika-u-ktheva-ne-shtepi