U ndie keq gjatë seancës së sotme në Parlament. Deputetja e PS-së nuk largohet me ambulancë, por me “bishën” e saj luksoze (video)

Pas problemeve shëndetësore në sallën e Kuvendit, deputetja e Partisë Socialiste, Tatjana Piro ka refuzuar të largohet me ambulancë, por ka zgjedhur mjetin e saj luksoze që e priste në hyrje të institucionit

Në media u raportuar për një luhatje të tensionit, por menjëherë pasi mori ndihmën e parë të mjekëve deputetja socialiste ka hipur në makinën e saj luksoze tip “Audi A8”.

E shoqëruar nga stafi i Kuvendit, Tatjana Piro shihet teksa hip në sedijen e pasme të makinës dhe më pas largohet.

VIDEO