U vrå kur po hante bukë, babai i Sabrina Begajt merr vendimin e menjëhershëm: Mbërrin në SPAK dhe…

Babai i Sabrina Bengajt, 23-vjeçarja që u v ra mizorisht nga bashkëshorti në shtëpinë babait të saj, ndërsa po hante bukë, ka mbërritur ditën e sotme në Tiranë.

Top Channel ka mësuar se Partizan Bengaj do të kallëzojë në SPAK gjyqtarë, prokurorë dhe mjekë që 10 muaj më parë liruan nga bu rgu autorin e vr asjes, Elton Metaj.

Ai ka marrë si avokat për mbrojtjen e çështjes avokatin Saimir Visha.

“Ngarkoj avokatin dua të hetohet kushdo që ka firmosur për të liruar vr asësin”, tha Bengaj.

Avokati Saimir Visha pritet që të tërheq dosjen e çështjes dhe aty do të kuptohet më qartë se si kanë vepruar zyrtarët.