Une jam nga Fshati, dua te punoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote suksese Zoti u dhashte ate qe u mungon

Une jam nga Fshati, d ua te p unoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote S uksese Zoti u dhashte ate qe u M ungon.Pershendetje shq iptareve kudo qe jane, une jam nje vajze e thjeshte nga Fshati.

Kjo gje nuk me p engon aspak, sepse e dijme qe m entaliteti eshte ashtu qe p aragjykohen njerezit nga fshatrat e posaqerisht femrat.Une nuk merem me kesi lloj gjerash,