Upsss/ Moder.atorja shqip.tare rrëzοhet në mes të emis.ionit live i doli n’shesh zogu…

“Thumb on” këtë sezon Aulonën dhe Fatmën do i shohim në ekranin e Ora News.Mirëpo që në nisje të emisionit pati një incident.Dy moderatoret e nisën emisionin duke kërcyer me këngën “Lulija”, por duke kërcyer Aulona rrëshkiti.

Papritur moderatorja u gjend në tokë dhe i kërkoi ndihmë Fatmës.

Fatma nisi të qeshte dhe më pas kaloi në publicitet.