URGJENTE! Gruaja shtatzënë kërkon ndihmën e shqiptarëve: Ju lutem, duhet të lind në datën 4!

Një apel për ndihmë ka mbërritur para pak çastesh në redaksinë tonë. Një grua shtatzënë ka nevojë urgjente për gjak pasi më datë 4 duhet të operohet.

Familjarët e gruas shtatzënë shprehen se asnjëri prej tyre nuk mund të dhurojë gjak prandaj kanë nevojë për ndihmën e shqiptarëve.

Nëse gruaja nuk merr gjakun e nevojshëm ajo nuk mund të operohet. Prandaj kushdo që ka mundësi ta ndihmojë sa më parë pasi data e operimit po i afrohet. Familjarët ofrojnë edhe shpërblim për këdo që mund të dhurojë gjakun e nevojshëm që i duhet gruas shtatzënë.

Apeli i familjarëve:

Pershendetje Joq po ju shkruj dhe ketu pasi ne insta nuk e di se kur mund ta shihni. Po ju shkruaj pasi jeni nje faqe shum e ndjekur dhe besoj qe mund te gjej nje zgjidhje. Ju lutem kam motren shtatezan dhe nuk e operojne dot pa gjetur nje njeri qe mund te jape gjak. Problemi esht qe asnjeri nga pjestaret e familjes nuk mund te dhuroje. Do ju lutesha qe nese mundet dikush dhe kundrejt pageses te shkruajne tel ky nr 0682220028 dhe te jape gjak.

Ju lutem e kam shum urgjente pasi me daten 4 motra duhet te operohet ses ban. Ju lutem shum qe deri neser kush mund te jap gjak ju lutem te kontaktoje te ky nr. Do ju lutesha shum dhe do ju isha mirnjohese nese do me ndihmonit.