URGJENTE! Të ndihmojmë Irmën të shohë vajzat e saj kur rriten, 29-vjeçarja me leucemi akute!

Irma Gerxholli, 29 vjeç, ka nevojë për ndihmën e të gjithë shqiptarëve. Ajo është diagnostikuar me leucemi akute dhe aktualisht po trajtohet në spitalin Nënë Tereza, mirëpo duhet të niset për një mjekim më të specializuar jashtë vendit.

Irma është nënë e dy vajzave 1 dhe 5 vjeç, e kështu mbështetja e shqiptarëve do t’i japë forcë për të përballuar sëmundjen dhe për të parë vajzat e saj teksa rriten. Kostoja për t’u trajtuar jashtë vendit është e lartë, prandaj duhet edhe kontributi i të gjithëve.

Kushdo që ka dëshirë të ndihmoje me çfardolloj shume është i mirëpritur.

Në këtë link mund të kontribuoni për Irmën: