Vajza lakuriq në VIDEON e Beartit është djalë?! Zbulohet e VËRTETA!

Beart Rexhepi është rikthyer sërish në qendër të vëmendjes.

Kësaj radhe pas një video qarkulloi në rrjete sociale që nëse ish-konkurrenti do e kishte parë me vëmendje mbase nuk do ta publikonte.

Teksa po reklamonte muskujt para pasqyrës kamera kap një person prapa tij komplet nudo. Personi në fjalë u komentua direkt si një vajzë lakuriq, por afterparty.al zbulon se është e kundërta dhe personi duhet të jetë mashkull, pasi Bearti në këtë video shfaqet nga dhomat e ndërrimit të një palestre dhe doemos duhet të jetë tek dhoma e meshkujve, ndaj nuk kishte pse të komentohej si vajzë.

Ju si mendoni?! Shihini edhe një herë pamjet dhe na tregoni: “Është vajzë apo djalë?!”