Vajza në Lukovë del nga deti krejt n*do në një plazh në Shqipëri! Nuk druhet nga pushuesit e tjerë

Një vajzë në plazhin e Lukovës (Shqipëri) është filmuar tërësisht n udo. Videoja është bërë nga disa pushues familjarë, të cilët e kanë dërguar videon te JOQ. Duket se vajza është e huaj dhe sapo del nga deti krejt n udo nxiton për në çadrën e saj.

Një vajzë në plazhin e Lukovës (Shqipëri) është filmuar tërësisht n udo. Videoja është bërë nga disa pushues familjarë, të cilët e kanë dërguar videon te JOQ.

Duket se vajza është e huaj dhe sapo del nga deti krejt nudo nxiton për në çadrën e saj.