Vajza nga Shkodra: Prita 24 vite për të humbur vi rgjërinë, e ma mori një…

Kur biem të dashuri , mendojmë se ai është njeriu i duhur, me të cilin dëshirojmë të kalojmë pjesën tjetër të jetës, e për të cilin japim gjithçka nga vetja. Por një vajzë shkodrane është zhgënjyer nga personi që mendonte se ishte “i duhuri” dhe historinë e saj e ka rrëfyer.

“Përshëndetje njerëz. Ndihem njeriu më i pavlerësuar që mban kjo tokë, sepse dhashë gjithçka nga vetja dhe në fund mora ‘poshtërimin’./

Jam një vajzë 24 vjeçe nga Shkodra dhe e kam humbur vi.rgjërinë time verën që lamë pas.

Do të thoni ju pse prita kaq gjatë? Sepse kam qenë gjithë jetën duke pritur ‘princin e kaltër’ që do ta meritonte të bëhesha e tij.

Por në fakt pa e kuptuar rashë në dashuri me një pis, me një të pabesë, që kishte vetëm fjalë të bukura për të arritur qëllimin e tij