V’des në moshë të re nëpunësi i Komunës së Pejës, Agron Kastrati

Ka humbur jetë ditën e djeshme, nëpunësi i Komunës së Pejës, Agron Kastrati.

Lajmin për v dekjen e tij e ka bërë të ditur Kryetari i Komunës së Pejës Gazmend Muhaxheri.

“Në këto çaste të rënda, bashkëndje dhímbje e pikëllim për ikjen nga jeta të mikut tonë, i cili do yë jetë përherë në kujtimet tona”, ka shkruar ai në Facebook.

“Ngushëllime familjes Kastrati dhe gjithë juve shokë,kolegë dhe atyre që e njohën”.

Ende nuk është bërë e ditur dita dhe koha e varrimit.