Vëllai i Mevlanit lë Gjermaninë dhe kërkon të hyjë në Përputhen: Nuk ngjasoj fare me të, ja pse dua të jem në këtë emision

Artani, vëllai i Mevlanit është një prej kandidatët për konkurrentë në Për”Puthen.

26- vjeçari nga Kavaja punon në një sallon në vendin tonë, pasi la Gjermaninë.

“Arsye më të fortë se sa juve të pesta nuk ka që të jem këtu. Nëse do të doja e kisha arrit famën e vëllait. Fansat e Mevlanit m’u kundërvunë edhe mua. Të gjithë i dimë të drejtat tona, nuk pretendoj të marr famën e tij, ne nuk ngjasojmë fare. Unë që e kam parë nga jashtë kam parë që ka qenë e vërtetë marrëdhënia e Mevlanit. Nuk jam i lëkundur. Jam i sigurt që paneli do ishte me klas. Sytë thotë janë të gjithë të bukura, nëse pyes zemrën ajo thotë njihi”, tha Artani.