Vetëm zi dhe mort për Shqipërinë/ Bie nga ballkoni 48-vjeçarja ka dhënë shpirt në vend

Një ngjarje e rënd ë ka ndodhur në qytetin e Beratit. Një 48-vjeçare, e identifikuar si Shqiponja Mbërsi ka rënë nga ballkoni duke gjetur v d e kje n e menjëhershme. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 23:00 të mbrëmjes së djeshme.

Trupi i paj etë i saj është dërguar në mo rgu n e Beratit dhe pritet që ti nënshtrohet autopsisë.

Ende nuk dihen shkaqet e v de kj es së 48 vjeçares, mirëpo policia po punon për zbardhjen e kësaj ngjarjeje.