VIDEO: Gruaja del me të brend.shme në rrugët e Tiranës, qyte.tarët mbe.ten të shokuar

Një grua ka dalë vetëm me të brendhsme nga shtëpia dhe ka shëtitur në rrugët e Tiranës, duke bërë që kokat e të gjithë qytetarëve të ktheheshin nga ajo.

Pamjet janë publikuar në rrjetin social “Tik-Tok” dhe tregojnë gruan që ecën duke kryer nevojat e saj të përditshme, njësoj sikur të ishte veshur si të pranishmit e tjerë në rugë.

Gra e burra kthejnë kokat të habitur dhe shohin gruan gjysmë të zhveshur.