VIDEO/ Ky është Kosovari i parë që bëhet Serb vetëm për, fton edhe Shqiptarët tjerë që…

Duke e parë interesin e madh të popullit të Kosovës për të lëvizur në Europë, shteti i Serbissë është shprehur i gatshëm për ti bërë me dokkumenta.

Kushtti i vetëm ishte të shpërnnguleshin nga Kosova dhe të mos kenë asnjë dokument në Kosovë, ndërsa në Serrbi brenda 24 ore pajishes me pasa’port serbe.. shtypni me poshtë per fotografinë dhe shiko pamjet se cfare thotë ky djalosh