VIDEO/ Lindën me koka të bashkuara, foshnjet kalojnë me sukses operacionin, ndahen dhe shikojnë për herë të parë njëra tjetrën

Është kryer me sukses operacioni i dy vajzave binjake që kishin lindur me koka të bashkuar.

Operacioni, është zhvilluar për 12 orë në Qendrën Mjekësore Soroka në Izrael, ndërsa terapitë dhe trajtimet kanë zgjatur disa muaj.

“Ata po marrin frymë dhe hanë vetë”, tha Eldad Silberstein, kreu i departamentit të kirurgjisë plastike të Sorokës, për lajmet izraelite Channel 12.

Emocionues ëshhtë momenti kur motrat binjake shohin në sy për herë të parë njëra tjetrën që pas lindjes.