Video/ “Obobobo a ka fëmijë?!” Aksi.dent i rëndë në në Qafë-Muzinë, 3 viktima

Tre persona kanë ndërruar jetë ditën e sotme pas një aksidenti të rëndë në Qafë-Muzinë, atu ku një furgon doli nga rruga dhe përfundoi në greminë.

Vidoeja e mëposhtme transmeton pamje të rënda nga vendngjarja, ku disa njerëz shihen që mundohen të nxjerrin të bllokuarit nga furgoni.

Në një moment dëgjohet njëri që pyet “obobobo a ka fëmijë?”