Video që nuk e keni parë, momenti kur Kozaku thotë se do t’i marrë peng nënën Fabio Dushkut

Kozak Braci po bëhet protagonist lajm pas lajmi për ngjarjen ku u mor peng nga njerëzit e Fabio Dushkut.

Ai është futur përsëri në Instagram Live duke kërcënuar porositësin e pengmarrjes së tij.

Ai flet në një bashkëbisedim me mikun e tij i cili mundohet ta qetësojë.

“Do ta shohësh plakën tate kur ti shkoj tek shtëpia ta kap dhe ta nxjerr në internet do ta bëj të famshme” – ka kërcënuar Kozaku të burgosurin e përjetshëm Fabio Dushku në Kordhialo.