Videoja qe shkenc.etaret nuk do.nin qe te dilte dhe ta shihte bota

Kjo video që po qarkullon në rrjet i ka lënë të gjithë të habitur. Kjo pasi është ndër ato video që shkencëtarët nuk do donin të shihnit.

Në videon e postuar, disa shkencëtarë shihen teksa janë veshur me rroba të bardha dhe në mënyrë të çud.itshme transportojnë një krijesë.

Kjo e fundit duket të jetë një sirenë, që pasi e vendosin në b.arr.elë, e transportojnë në laborator. Personi që ka postuar videon shprehet se pamjet janë mjaft reale, edhe pse shumë të tjerë kanë ref.uzu.ar ta besojnë.
Për më shumë, shikoni videon: