Vjen perla nga Greqia, do habiteni çfarë bëjnë 25 të ftuarit brenda në dasmë

Njëzet e pesë persona thuhet se kanë shkuar në një dasmë në Kretë me të njëjtën certifikatë v*ksi nimi. Kjo ngjarje e pazakontë është shë nuar në Greqi.

Festa u zhvillua një ditë më parë në një fshat të Messara dhe u zbulua se të paktën 25 nga mysafirët që ishin ambiente e mbyllua në dasmë, hynë duke përdorur vetëm një certifikatë va ksi nimi.

Fillimisht në dasmë hyri një burrë që e kishe ligjërisht certifikatën e va ksi nimit ndërsa më pas u kujdes që kjo certifikatë të kalonte edhe tek miqtë e tij. Kështu 25 prej tyre hynë brenda “il egalisht”.

Sigurisht, personat për ruajtjen tek dera kanë një përgjegjësi pasi nuk e kanë vërejtur se gjatë “sk animit” të dokumentit, i njëjti emër shfaqet gjithmonë.

Nuk dihet nëse rasti në fjalë ka arritur deri në po lici.