Vlorë/ 2 të rinjtë ngacmojnë gratë e martuara, burrat e tyre i bëjnë për spital

VLORË- Një situatë e pazakontë ka ndodhur në Vlorë. Dy të rinj, teksa ishin me pushime kanë ngacmuar 2 gra të cilat kanë qenë të martuara.

Burrat e tyre kanë mbërritur aty dhe ka nisur sherri me grushta i cili përfundoi edhe me lëndime serioze duke shkuar deri në spital.Mësohet se nga qytetarë të ndryshëm është njoftuar policia dhe ambulanca për t’u ardhur në ndihmë të lënduarve.

B.K.//ReportTv.al