Vozitje e “çmendur” te Rruga B, mërgimtari nga Zvicra bën “drifta” te semaforët (Video)

As gjobat e policisë, madje as aksídentet e shpeshta me fatalítet, nuk po arrijnë t’i vetëdijësojnë shoferët që të kenë kujdes gjatë vozitjes dhe të respektojnë shenjat e komunikacionit.

Në një video të publikuar mbrëmë në rrjete sociale, shihet një veturë me targa të Zvicrës e cila bën “drifta” në mes të rrugës, në Prishtinë, raporton Gazeta Sinjali.

Ky shofer ka zgjedhur mesin e natës dhe qendrën e Rrugës B, që të “shijojë” një vozitje të “çmendur”, duke rrezíkuar pjesëmarrësit e tjerë në trafik, si dhe duke sh qetësuar qytetarët që banojnë në atë pjesë.