Vraѕja që tronditi Kosovën, рërсillet për në baneѕën e fundit 18-vjeçarja Marigona Osmani

Është përcjellë sot për në banesën e fundit 18-vjeçarja Marigona Osmani që u v ra nga i dashuri Dardan Krivaqa. Në rrjet janë publikuar edhe foto nga ceremonia e v arrimit, në momentin kur falet xhenazja.

Familjarët janë shprehur të pikëlluar për këtë hu mbje të madhe dhe kanë kërkuar drejtësi nga organet shtetërore.

“Besoj se organet e Kosovës do ta çojnë drejtësinë deri në fund, uroj që të jetë rasti i fundit dhe fjala përfundimtare të jetë stop sepse të rinjtë kanë nevojë me gëzu lirinë, drejtësinë”- u shpreh një i afërm i viktimës.