Vrau mësuesen në park! Anglia fundos shqiptarin

Shqiptari Selamaj Koci është dënuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e mësueses së shkollës fillore Sabina Nessa. Ai u deklarua fajtor për vrasjen e mësueses 28-vjeçare të shkollës fillore në një sulm seksual në një park në shtator të vitit të kaluar, raporton mirror.co.uk.

Shqiptari refuzoi të merrte pjesë në procedurat e dënimit në gjykatë dje dhe sot. Justice Sëeeney e quajti këtë vendim “frikacak” – një lidhje video iu vu në dispozicion të tij, por ai e refuzoi atë.

Vrasësi i Sabina Nessa-s Koci Selamaj u dënua me burgim të përjetshëm me z. Justice Sweeney duke e urdhëruar atë të vuante një minimum prej 36 vjetësh.

Gjykatësi tha “viktima plotësisht e pafajshme e një vrasjeje absolutisht të tmerrshme”. Z. Justice Sweeney shtoi se ai beson se Selamaj fitoi kënaqësi seksuale nga vrasja e Sabinës.