Vrau shokun i përdhunσi vajzën 8 vjeçare, gjykata e lë të lirë!

Një baba rus, Vyacheslav M, 34 vjeç ishte duke pirë me shokun e tij, kur pa dashje pa në telefonin e tij celular një video e t merrshme, e cila e tregonte 32 vjecarin Oleg Sviridov duke i për dhun uar vajzën 8 vjece.

Dhe nuk ishte hera e parë që Sviridov bënte të tillë: në celular kishte dhe video të tjera qe e tregonin duke a buzuar me fëmijë të ndryshëm nga fshati i tyre Vintai, në jugperëndim të Rusisë. Vyacheslavit iu errën sytë dhe e ka qëlloi për v dekje njeriun të cilin e kishte konsideruar mik.

Megjithatë 34 vjecari, punëtor fabrike, nuk do të shkojë në b urg. Opinioni publik u ngrit në mbështetje të babait që mbrojti vajzën e tij dhe të m itur të tjerë, të cilët mund të vazhdonin të binin v iktima të pe dofilit të rr ezikshëm. Për këtë arsye, autoritetet vendosën ta lirojnë e për dy muaj, sa të përfundojë hetimi, ai do të qëndrojë vetëm në a rrest shtëpie.