Xhaxhai i Marigona Osmanit kërcënon me hakmarrje, detaje nga media zvicerane

Dy burra dyshohet ta kenë vr.arë 18-vjeçaren M.O.

Të mërkurën, burri i arrestuar D.K. 29 vjeç doli në gjykatë, pavarësisht problemeve shëndetësore.

Dy burra thuhet se e kanë vr.arë 18-vjeçaren M.O. në Kosovë.

Fajtori kryesor D.K. erdhi para Gjykatësit të mërkurën.

29-vjeçari akuzohet se ka keqtr.ajtuar gruan e tij të re O. në banesën e tij në Ferizaj për mbi 48 orë.

“Me dashje dhe mizorisht, së pari përmes dhu.nës psikologjike, pastaj fizike – deri në vd.ekjen e viktimës”, thotë prokurori, sipas mediave lokale.

Autopsia e M.O. ka treguar se gruaja e re vd.iq nga trauma të shumta, lëndimi i njëkohshëm në disa zona të trupit dhe sistemet e organeve.

Një raport përfundimtar është ende në pritje.

18-vjeçarja u varros të martën në varrezat e qytetit Ferizaj.

“Dhimbja është e madhe”, tha xhaxhai i saj.

Ai u trondit kur pa gjendjen e gruas së re.

Dukej sikur në film horror.

Gjatë marrjes në pyetje, D.K., vendosi të heshtte.

As avokati i tij, Admir Salihu, nuk ka folur ende me të.

Sipas njoftimeve të mediave, autori i dyshuar ishte në gjendje të dobët shëndetësore.

Procesi madje duhej të ndërpritej për t’i dhënë burrit ndihmën e parë.

Edhe kështu, procesi vazhdoi.

Avokati i tij tha për mediat lokale se ai nuk e dinte se nga çfarë sëmundjesh vuante klienti i tij.

Mbrëmjen e së mërkurës, gjykata vendosi për D.K. një paraburgim 30-ditor, sikurse edhe për A.S.

Dënimi minimal në Kosovë është dhjetë vjet deri në burgim të përjetshëm.